История

Детската градина е  общинска институция за деца от предучилищна възраст със седалище: гр. Симеоновград; ул. „Никола Петков“ №45. Вече 30 години в ДГ  ”ДЕТСТВО” се отглеждат, възпитават и обучават  деца на възраст от 3 до 7 години.

Открита е на 12.11.1987г. Първият директор се казва Златка Сирашка. За тези години в детската градина са работили много добри педагози и помощен персонал. Всички те са отдали години от  живота си в полза на децата и тяхното добруване в детската градина. Знаем, че е трудно да поверите детето си на непознати хора, защото ние също сме родители. Трудно е, защото за всеки от нас е важно най-скъпото му същество да бъде на сигурно място. Място, където ще го обичат и ще се грижат за него с нежност и внимание.

За нас грижата за децата не е просто работа, тя е призвание и желание да направим така, че тези малки създания да израстнат обградени с обич и нежност, топлота и внимание. За нас е изключително важно децата да бъдат спокойни и свободни.

Екипът на Детска градина „Детство” работи с любов и отдаденост за децата, зачитайки тяхната индивидуалност и личностни потребности.

Нашата цел е да спечелим любовта на всяко дете и да оправдаем доверието на всеки родител.

 

 

 

Свържете се с нас

Детска градина "Детство"

Симеоновград, ул. "Никола Петков" 45

Тел: 0887 733341

Mail: info-2604007@edu.mon.bgФорма за контакт